
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Levesek és főzelékek
Cimkék
Allergének
tej , zeller20 g Szarvasi mascarpone
4 db Cékla
500 ml Zöldségleves
1 db Kígyóuborka
1 csokor Kapor
1 db Salotta hagyma
2 gerezd Fokhagyma
1-2 ek. Citromlé
Só
Bors
1.
A céklát kockázzuk fel, majd tegyük egy turmixgépbe. Adjuk hozzá a darabokra vágott salotta hagymát és a fokhagyma gerezdeket. Öntsük hozzá a hideg zöldséglevest és turmixoljuk össze. Ízesíítsük egy kis citromlével, sóval és borssal. Tegyük hűtőbe pár órára.
2.
Tálaláskor kanalazzunk rá egy teáskanál Szarvasi Mascarponét, szórjuk meg kis uborka kockákkal és friss kaporlevéllel.
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!