Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Fitt , ÍnyencAllergének
diófélék , szezámmag , tej1.
Forrósítsuk fel a sütőt 200 C-ra, majd tegyük be a megmosott krumplikat egy tepsin. Süssük készre őket kb. 25-30 perc alatt.
2.
Ezalatt vágjuk finomra a hagymát és reszeljük le a fokhagymát és a gyömbért. Forró olajon kissé pirítsuk meg őket, majd adjuk hozzá a curry fűszerkeveréket. Kevergetve pirítsuk kis-közepes lángon. Amikor már erőteljesen érezzük az illatát, akkor adjuk hozzá a paradicsom konzervet. Kis lángon főzzük kb. fél órát. A leszűrt, leöblített csicseriborsó konzervet a cége előtt 5 perccel adjuk hozzá. Sózzuk meg, a legvégén pedig adjuk hozzá a garam masala fűszerkeveréket.
3.
A megsült krumplikat vágjuk ketté és töltsük beléjük a forró curryt. Szórjuk meg a lereszelt light mozzarella sajttal és finomra vágott koriander zölddel, vagy petrezselyem zölddel.
4 db Burgonya
2 doboz Csicseriborsó konzerv
2 doboz Paradicsom konzerv
2 ek. Curry
1 ek. Garam massala
1 db Hagyma
2 gerezd Fokhagyma
5 cm Reszelt gyömbér
2 ek. Olaj
100 g Szarvasi mozzarella light
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!