
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , halak , glutén1.
A halat sózzuk meg, és hagyjuk kb. fél órát így állni. Majd forgassuk meg egy kevés lisztben.
2.
Forrósítsunk föl egy serpenyőben olívaolajat és vajat. Tegyük ebbe a halszeleteket, és pirítsuk körbe minden oldalukat.
3.
Közben keverjük össze a mascarponét a tejföllel és a citromlével. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Forrósítsuk fel.
4.
A körbepirított halszeleteket tegyük hőálló tálba, majd öntsük le a citromos mascarponéval. Tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe 10-12 percre, míg el nem készül.
5.
Ezalatt főzzük meg a tagliatelle tésztát. Ha megfőtt, keverjük össze a szósszal és finomra vágott petrezselyemzölddel. Tálaljuk a harcsafilé mellé.
250 g Szarvasi mascarpone
500 g Afrikai harcsa
1 kis pohár tejföl / kb. 200 g Tejföl
1/2 db Citrom leve
1 csokor Petrezselyemzöld
2 ek. Olívaolaj
20 g Vaj
Néhány g Liszt
Só
Bors
350 g Tagliatelle tészta
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!