Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Főételek
Címkék
ÍnyencAllergének
tej , halak , glutén1.
A harcsát vágjuk 4 egyforma szeletbe. Jól kenjük be olíva olajjal és a fűszerkeverékkel. Hagyjuk pár órát állni a hűtőben.
2.
Egy kevés olajon süssük körbe minden oldalát lassú, közepes lángon, így biztosan megsül legbelül is, kívül viszont nem ég meg.
3.
A babkonzervet szűrjük le és öblítsük át. Az újhagymát vágjuk finomra, a koktélparadicsomot negyedekbe. Keverjük össze ezeket, sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg egy kis lime lével.
4.
A búza tortilla lapokat melegítsük meg, akár kissé meg is piríthatjuk őket.
5.
A tortillákat tegyük tányérokra, helyezzünk rájuk szívsaláta leveleket, majd erre kanalazzuk a babsalátát. Tegyük rá a halat és kanalazzunk rá ricottát. Kicsit locsoljuk meg az egészet lime lével és tálaljuk.
250 g Szarvasi ricotta
(www.mindenholhal.hu) 500g g Afrikai harcsa
2 ek. Taco fűszerkeverék
4 db Tortilla lap
400 g Vörösbab
12 db Koktélparadicsom
2 szál Újhagyma
1 db Lime
0,5 csokor Koriander zöld
2 fej Szívsaláta
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!