Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , Gyerekeknek , Vendégváró , VegetáriánusAllergének
tej , glutén1.
A mascarponét összekeverjük a cukorral és a szétnyomkodott sütőtökkel. A kekszet törjük össze. A vajat, cukrot, kakaóport lassú tűzön főzzük össze pár perc alatt sima csokiszósszá. Egy 1 dl-es üvegpohárba rétegezzük a kekszet, krémet, csokiszószt. A tetejét díszítsük ízlés szerint maradék sütőtökkel, pirított dióval, gyümölccsel.
50 g Szarvasi mascarpone
100 g Omlós keksz
150 g Sütőtök
1 tk. / kb. 5 g Cukor
50 g Vaj
50 g Porcukor
1,5 ek. Kakaópor
DÍSZÍTÉSHEZ GYÜMÖLCS, DIÓ, SÜTŐTÖK
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!