Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej , halak , zeller1.
A halfilét vágjuk nagyobb kockákra és sózzuk be. Tegyük félre.
2.
A hagymát és a fokhagymát vágjuk finomra. Egy lábosban forrósítsunk fel egy kis olajat, és pirítsuk meg rajta üvegesre a hagymát, majd tegyük bele a fokhagymát is. Kevergetve pirítsuk még egy percig.
3.
Ekkor adjuk hozzá a curry fűszerkeveréket, és kevergetve kis lángon pirítsuk még 3-4 percig.
5.
Ekkor adjuk hozzá a halat, és a közben kiolvasztott zöldbabot. Öntsük rá a maradék zöldséglevest, úgy, hogy éppen lepje el. Főzzük 6-7 percig, míg a hal is megfő.
6.
Ekkor keverjük hozzá a mascarponét és a joghurtot. Jól keverjük el, vigyázva, hogy a halat ne törjük össze. Forraljuk fel egyszer, és húzzuk is le a tűzről. Végül ízesítsük garam massalával opcionálisan, illetve ízlés szerint sóval, borssal, egy kis citromlével. Megszórhatjuk friss koriander zölddel is. Tálaljuk főtt rizzsel.
250 g Szarvasi mascarpone
500 g Tilápia filé
250 g Burgonya
250 g Zöldbab
1 kis pohár / kb. ml Joghurt
2 ek. Curry
4-5 db Lime
400 ml Zöldségleves
2 gerezd Fokhagyma
PÁR CSEPP CITROMLÉ
1 csokor Koriander zöld
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!