Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tojás , tej1
Melegítsük elő a sütőt 190 C-ra. Egy tálban keverjük össze a lisztet, sütőport, sót és a 75 g cukrot.
2
Egy másik tálban pedig keverjük össze az olvadt vajat, kefirt, ricottát, vaníliát és tojást. Majd keverjük ezt össze a lisztes keverékkel.
3
Egy sütőtál aljára kenjük az epres mix felét. Erre kanalazzuk rá a tésztát. Majd a tetején szépen oszlassuk el az epres keverék másik felét.
4
Süssük 30-35 percig, míg szép aranybarna nem lesz.
5
Közben a mascarponét verjük fel a porcukorral és a vaníliával. Tálaljuk a süteményt a mascarponéval.
500g, kb 12-14 db Eper
100 + 75 g Cukor
1 tk. Sütőpor
1 db Tojás
1 dl Kefir
100 g Szarvasi ricotta
100 g Vaj
kb. 1/2 ek. Vanília aroma
60 ml Víz
1 g Keményítő
250 g Szarvasi mascarpone
3 g Porcukor
1/2 tk. Vanília őrlemény
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!