
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Levesek és főzelékek
Címkék
Allergének
tej , zeller , glutén , tojás , mustár1.
Egy kisebb fazékban pirítsuk meg a finomra vágott hagymát és a lereszelt gyömbért olíva olajon. Közben hámozzuk meg a répát, majd vágjuk kockákra. Adjuk a hagymához, kevergetve pirítsuk át kissé, majd öntsük föl forró húslevessel, vagy zöldséglevessel.
2.
Sózzuk meg kissé, adjuk hozzá a római köményt, majd lefedve főzzük kb. 20 percig, míg a répa meg nem puhul.
3.
Ha kész, egy botmixerrel pürésítsük. A mascarponét most is hozzákeverhetjük, de tálaláskor is adhatunk hozzá egy-egy kanállal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
4.
Közben készítsük el a szenvicset. A zöldség hozzávalókat mossuk meg, majd daraboljuk, szeleteljük őket. A húst szedjük le a csontról, majd vágjuk nagyobb darabokra. A sajtot tépkedjük szét kisebb darabokra.
5.
A lepénykenyereket vágjuk ketté, így kapunk 4 db fél kenyeret. Kenjük meg őket majonézzel, majd tekerjük fel őket tölcsérbe. Fogjuk össze őket fogpiszkálóval. Majd tegyük bele a zöldségeket, húst és mozzarella sajtot. Tálaljuk a forró leves mellé.
60 g Szarvasi mascarpone
800 szál Sárgarépa
1,2 l Húsleves
1 db Hagyma
3 cm Reszelt gyömbér
1/2 tk. Római kömény
2 ek. Olívaolaj
2 db piadina, vagy más szélesebb szelet Kenyér
1 db Paradicsom
1 db Retek
1 egész, kb. 250 g Csirkecomb
2 ek. Majonéz
Pár db Medvehagyma
100 g Szarvasi mozzarella
Pár levél Lilakáposzta
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!