Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , diófélék1.
Vágjuk szeletekre a padlizsánt és a cukkinit. Sózzuk be őket.
2.
Egy grillserpenyőben, vagy serpenyőben forrósítsunk fel olíva olajat és kezdjük el grillezni a cukkini szeleteket.
3.
Ha kész, csavarjuk ki a padlizsán szeletekből a csípős, kesernyés levet. (Minél vékonyabb padlizsánt választunk, annál kevésbé lesznek kesernyések.)
4.
Grillezzük meg a padlizsán szeleteket is.
5.
Egy kisebb hőálló edényt kenjünk ki olívaolajjal és rakjuk ki a grillezett zöldségszeletekkel, paradicsom- és mozzarella szeletekkel. A tetejére locsoljunk egy kis pesztót.
6.
Tegyük be 200 fokra előmelegített sütőbe és süssük kb. 15 percig, míg a sajt szépen megolvad. Tálalhatjuk önmagában, vagy salátával is.
100 g Szarvasi mozzarella
2 db Cukkini
1 db Padlizsán
1 db Paradicsom
1 ek. Pesto
Só
Bors
OLÍVAOLAJ
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!