Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Fitt , GyerekeknekAllergének
tej , glutén , tojás , mustár1.
3 szelet kenyeret kenjünk meg Dijoni mustárral . Tegyünk rájuk egy-egy szelet sonkát.
2.
Az őszibarackot szeleteljük fel és tegyük a vékony szeleteket a sonkára. A mozzarellát is szeleteljük fel és tegyük a barackra.
3.
Fedjük le a szendvicseket a többi kenyérszelettel, majd egy szendvicssütőben grillezzük meg őket.
100 g Szarvasi mozzarella
1 db Őszibarack
3 g Sonka
6 szelet Kenyér
1-2 ek. Dijoni mustár
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!