leendő
partnereinknek

Grillezett piadina szendvics mozzarellával és téli gyümölcsökkel

GRILLEZETT PIADINA SZENDVICS MOZZARELLÁVAL ÉS TÉLI GYÜMÖLCSÖKKEL

Elkészítési idő

5-30 perc

GRILLEZETT PIADINA SZENDVICS MOZZARELLÁVAL ÉS TÉLI GYÜMÖLCSÖKKEL

Kategória

Szendvicsek

GRILLEZETT PIADINA SZENDVICS MOZZARELLÁVAL ÉS TÉLI GYÜMÖLCSÖKKEL

Cimkék

Vegetáriánus
GRILLEZETT PIADINA SZENDVICS MOZZARELLÁVAL ÉS TÉLI GYÜMÖLCSÖKKEL

Allergének

tej , glutén

Hozzávalók

100 g Szeletelt mozzarella

1 db Piadina

1 db Gránátalma

4 ek. kb. 60 g Aszalt vörösáfonya

1 db Narancs héj

1 marék, kb 30 g Rukkola

2 ek. Olívaolaj

Elkészítés

1.

A sütőt melegítsük elő 200 °C-ra. A piadinát enyhén grillezzük meg egy forró, száraz serpenyőben.

2.

Tegyük rá a szeletelt mozzarellát, majd helyezzük egy tepsire és tegyük a sütőbe pár perce, míg a sajt szépen ráolvad.

3.

Ezalatt szedjük ki a gránátalma magjait. Miután kivettük a sütőből a szendvicset, szórjuk meg a gránátalma magokkal, az aszalt vörösáfonyával és a narancshéjjal.

4.

Vágjuk négyfelé a szendvicset. Díszítsük egy kis rukkolával és locsoljuk meg egy kevés extra szűz olíva olajjal.