Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , glutén1.
A sütőt melegítsük elő 200 °C-ra. A piadinát enyhén grillezzük meg egy forró, száraz serpenyőben.
2.
Tegyük rá a szeletelt mozzarellát, majd helyezzük egy tepsire és tegyük a sütőbe pár perce, míg a sajt szépen ráolvad.
3.
Ezalatt szedjük ki a gránátalma magjait. Miután kivettük a sütőből a szendvicset, szórjuk meg a gránátalma magokkal, az aszalt vörösáfonyával és a narancshéjjal.
4.
Vágjuk négyfelé a szendvicset. Díszítsük egy kis rukkolával és locsoljuk meg egy kevés extra szűz olíva olajjal.
100 g Szeletelt mozzarella
1 db Piadina
1 db Gránátalma
4 ek. kb. 60 g Aszalt vörösáfonya
1 db Narancs héj
1 marék, kb 30 g Rukkola
2 ek. Olívaolaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!