Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás1
A sajt szeleteket vágjuk ketté, hogy 4 db vékonyabb sajtszeletet kapjunk. A 4 kenyérszelet mindegyikének egyik felét kenjük meg vékonyan vajjal. A nem vajas felükre tegyük a sajtot és 1-1 szép szelet Pármai sonkát. Tegyük össze őket és egy szendvicssütőben süssünk belőlük melegszendvicset.
2
Közben az uborkát vágjuk kisebb darabokra, a lilahagymát vékony szeletekre, a retket cikkekre. Olíva olajból és pár csepp citromléből keverjünk egy dresszinget és forgassuk át a saláta leveleket benne. Kicsit sózzuk, borsozzuk a salátát. Keverjük össze a többi összetevővel is.
3
Ha kész a szendvics, vágjuk őket átlósan ketté, vagy akár négyfelé és tálaljuk őket a salátával.
150 g Grill mozzarella
4 szelet Kenyér
1 szelet Sonka
2 db Csemege uborka
6 db Retek
1 db Lilahagyma
80 g Vegyes saláta
15-25 g Vaj
Néhány ek. Olívaolaj
Néhány ek. Citromlé
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!