Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , diófélék1.
A dinnyét vágjuk darabokra. A saláta leveleit tépkedjük le és alaposan mossuk meg, majd szárítsuk le. A szőlőszemeket vágjuk félbe.
2.
A sajtot forró grillserpenyőben süssük meg. Először kezdjük magasabb hőfokon/lángon, hogy kapjon egy kis kérget, majd vegyük lejjebb a lángot és süssük másfél-két percig, majd fordítsuk meg és süssük tovább még egy percig. Ha kész, vágjuk darabokra.A saláta leveleket tegyük egy salátás tálra, kicsit sózzuk, borsozzuk. Erre helyezzük a szőlőszemeket és a görögdinnye darabokat. Majd tegyük a dinnye darabokra a sajtokat, végül helyezzük a salátára a mentát és a bazsalikomot. Szórjuk meg a mandula pehellyel. Legvégül locsoljuk meg egy kis olíva olajjal és balzsamecettel.
150 g Grill mozzarella
500 g Görögdinnye
7-8 szem Kékszőlő
1/2 fej Saláta
2 ek. Pirított, tört mandula
néhány db Mentalevél
néhány db Bazsalikom levél
Balzsamecet
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!