leendő
partnereinknek

Grillezett mozzarella nektarin és avokádó salátával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus

Allergének

tej

Elkészítés

1.

A nektarint vágjuk cikkekre, majd forró grillserpenyőben kevés olíva olajon grillezzük meg.

2.

Ezután grillezzük meg a sajtot is. Forrósítsuk fel a megtisztított grillserpenyőt, majd locsoljunk rá egy kevés olíva olajat. Kezdjük sütni a sajtszeleteket magasabb hőfokon, hogy kapjanak egy kérget, majd vegyük lejjebb a lángot, hogy ne égjenek meg, csak olvadjanak. Kb. másfél percig grillezzük az első oldalát, majd megfordítás után süssük még egy percig.

3.

A megmosott és leszárított saláta leveleket locsoljuk meg egy kis olíva olajjal és lime lével. Helyezzük a tányérokra, majd tegyük rá a kikanalazott avokádó darabokat és a meggrillezett nektarint. Végül helyezzük rá a sajtot és a vegyes saláta magkeverékkel szórjuk meg.

Hozzávalók

150 g Füstölt grill mozzarella

1 db Avokádó

2 db Nektarin

2 g Vegyes saláta

1-2 ek. Olívaolaj

1/2 db Lime