Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej1.
A nektarint vágjuk cikkekre, majd forró grillserpenyőben kevés olíva olajon grillezzük meg.
2.
Ezután grillezzük meg a sajtot is. Forrósítsuk fel a megtisztított grillserpenyőt, majd locsoljunk rá egy kevés olíva olajat. Kezdjük sütni a sajtszeleteket magasabb hőfokon, hogy kapjanak egy kérget, majd vegyük lejjebb a lángot, hogy ne égjenek meg, csak olvadjanak. Kb. másfél percig grillezzük az első oldalát, majd megfordítás után süssük még egy percig.
3.
A megmosott és leszárított saláta leveleket locsoljuk meg egy kis olíva olajjal és lime lével. Helyezzük a tányérokra, majd tegyük rá a kikanalazott avokádó darabokat és a meggrillezett nektarint. Végül helyezzük rá a sajtot és a vegyes saláta magkeverékkel szórjuk meg.
150 g Füstölt grill mozzarella
1 db Avokádó
2 db Nektarin
2 g Vegyes saláta
1-2 ek. Olívaolaj
1/2 db Lime
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!