leendő
partnereinknek

Grillezett csirkesaláta avokádóval, kukoricával és mozzarellával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Fitt , Vendégváró

Allergének

tej

Elkészítés

1.

A csirkecombokról fejtsük le a húst és tépkedjük kisebb darabokra.

2.

A jégsalátát is tépkedjük kisebb darabokra. A kígyóuborkát hámozzuk meg, magozzuk ki és kockázzuk fel. A lilahagymát vágjuk vékony szeletekre. Az avokádót vágjuk ketté, szedjük ki a magját és kanalazzuk ki a húsát, majd vágjuk kisebb darabokra. A paradicsomot negyedeljük fel. A kukoricát szűrjük le és öblítsük át. A petrezselyem zöld leveleit tépkedjük le és mossuk meg.

3.

Tegyünk mindent egy salátás tálba, locsoljuk meg lime lével, egy kis olíva olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd salátás tálon tálaljuk.

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella mini

300 g Csirkecomb

1/2 fej Saláta

(1 doboz) 340 g Csemege kukorica

1 db Avokádó

1 db Lilahagyma

4-5 db Koktélparadicsom

1/2 db Kígyóuborka

1 db Lime

1 csokor Petrezselyemzöld

1-2 ek. Olívaolaj

Bors