Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás1.
Készítsük el a salsát. Vágjuk ketté az avokádót és vájjuk ki a húsát. Vágjuk kisebb kockákra. A paradicsomokat vágjuk negyedekre, majd távolítsuk el a magjait. A húsát vágjuk kis kockákra. A lilahagymát és a bazsalikomot vágjuk finomra. Keverjük össze ezeket az olíva olajjal, citromlével és sóval, borssal.
2.
A kenyereket pirítsuk meg. A rukkola leveleket forgassuk át egy kis balzsamecetes, olíva olajos dresszinggel. A tányérokra helyezzük a rukkola leveleket, majd erre a pirított kenyérszeleteket.
3.
A sajtot süssük meg forró grillserpenyőben. Kezdjük nagyon forró serpenyőben, hogy ne folyjon szét a sajt sütés közben. De egy rövid idő után vegyük lejjebb a hőt, hogy meg se égessük. Kb egy perc múlva fordítsuk meg és a másik oldalát is süssük még fél percig. Helyezzük a sajtot a pirítósra. Kanalazzuk rá az avokádó salsát.
300 g Grill mozzarella
2 db Avokádó
2 db Paradicsom
1 db Lilahagyma
15 db Bazsalikom levél
1/2 db Citrom leve
2-3 ek. Olívaolaj
4 szelet Kenyér
10 g Rukkola
Balzsamecet
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!