Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
FittAllergének
tej , glutén , tojás , szójabab1.
Tegyük sütőtálba a 3-féle színű kaliforniai paprikát. A spárga fás végeit vágjuk le, majd helyezzük őket is egy sütőtálba. Locsoljuk meg őket egy kis olíva olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd tegyük őket egy másik sütőtálba. Majd helyezzük kb 210 C-os forró sütőbe őket. Süssük kb. 10 percig a spárgát és 20-25 percig a paprikákat, míg meg nem sülnek. A paprikákat tegyük egy tálba és fedjük le folpackkal, majd 10-15 perc múlva hámozzuk meg, magozzuk ki és csíkozzuk fel. A spárgát vágjuk pár cm-es darabokra.
2.
A megtisztított gombákat felezzük, negyedeljük, majd süssük meg olíva olajon egy forró serpenyőben. A karikára vágott kolbászt szintén pirítsuk meg benne.
3.
Az összetevőket keverjük össze a pár szál rukkolával és krutonnal. Sózzuk, borsozzuk. Helyezzük a salátát tányérokra.
4.
A sajtot süssük meg forró grillserpenyőben. Kezdjük nagyon forró serpenyőben, hogy ne folyjon szét a sajt sütés közben. De egy rövid idő után vegyük lejjebb a hőt, hogy meg se égessük. Kb egy perc múlva fordítsuk meg és a másik oldalát is süssük még fél percig. Tálaljuk a meleg sült zöldséges salátát a grillezett sajttal.
150 g Grill mozzarella
10 szál Zöld spárga
250 g Gomba
3 Kaliforniai paprika
2 ek. Kruton
100 g Füstölt kolbász
2-3 ek. Olívaolaj
25-30 g Rukkola
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!