
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
FittAllergének
tej , glutén , tojás1.
A sonkát pici olíva olajon süssük meg, majd hagyjuk hűlni, hogy ropogós legyen.
2.
A megmosott barackot és epret vágjuk cikkekre. A kenyeret pirítsuk meg.
3.
A sajtot süssük meg forró grillserpenyőben. Kezdjük nagyon forró serpenyőben, hogy ne folyjon szét a sajt sütés közben. De egy rövid idő után vegyük lejjebb a hőt, hogy meg se égessük. Kb egy perc múlva fordítsuk meg és a másik oldalát is süssük még fél percig.
4.
Közben készítsünk salátát a rukkolával, eperrel és barackkal. A sonkát tördeljük rá, majd helyezzük a salátára a pirítóst. Kenjünk egy kis extra szűz olíva olajat rá, majd tegyük rá a meggrillezett sajtot. Locsoljuk meg a salátát egy kevés olíva olajjal és balzsamecettel. Enyhén sózzuk, borsozzuk, majd tálaljuk.
150 g Szarvasi füstölt grill mozzarella sajt
1 db Őszibarack
6-8 db Eper
4-5 szelet Serrano sonka
10 g Rukkola
2 szelet Kenyér
2 ek. Olívaolaj
Balzsamecet
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!