Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Allergének
tej1.
Egy kevés vajon futtassuk meg a málnát, Locsoljuk meg egy kis juharsziruppal. Hagyjuk, hogy a málna egy kis része essen szét, de maradjanak benne egész szemek is. Végül keverjünk hozzá pár csepp balzsamecetet is.
2.
Egy grillserpenyőben szintén egy kis vajon pirítsuk meg a kalács szeletek mindkét oldalát. Tegyük tányérra őket. A málna kisebbik részét locsoljuk a kalácsra.
3.
Ugyanebben a serpenyőben süssük meg a grill sajtot. Kezdjük kissé magasabb hőfokon, majd vegyük lejjebb a hőt. Süssük kb. másfél percig, majd fordítsuk meg a sajtot és süssük további 1 percig. Hagyjuk, hogy szép lágy legyen. Helyezzük őket egy-egy szelet pirított kalácsra, majd locsoljuk meg őket a maradék málnás szósszal.
150 g Grill mozzarella
100 g Málna
4 ek. Juharszirup
2 szelet Kalács
Balzsamecet
25 g Vaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!