leendő
partnereinknek

Grill mozzarella juharsziruppal és málnával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Desszertek

Címkék

Allergének

tej

Elkészítés

1.

Egy kevés vajon futtassuk meg a málnát, Locsoljuk meg egy kis juharsziruppal. Hagyjuk, hogy a málna egy kis része essen szét, de maradjanak benne egész szemek is. Végül keverjünk hozzá pár csepp balzsamecetet is.

2.

Egy grillserpenyőben szintén egy kis vajon pirítsuk meg a kalács szeletek mindkét oldalát. Tegyük tányérra őket. A málna kisebbik részét locsoljuk a kalácsra.

3.

Ugyanebben a serpenyőben süssük meg a grill sajtot. Kezdjük kissé magasabb hőfokon, majd vegyük lejjebb a hőt. Süssük kb. másfél percig, majd fordítsuk meg a sajtot és süssük további 1 percig. Hagyjuk, hogy szép lágy legyen. Helyezzük őket egy-egy szelet pirított kalácsra, majd locsoljuk meg őket a maradék málnás szósszal.

Hozzávalók

150 g Grill mozzarella

100 g Málna

4 ek. Juharszirup

2 szelet Kalács

Balzsamecet

25 g Vaj