leendő
partnereinknek

Grill mozzarella eperrel és spárgával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

tej

Elkészítés

1.

A spárgát lobogó sós vízben főzzük meg 3 perc alatt roppanósra, majd gyorsan hűtsük le jéghideg vízben. Majd vágjuk 2-3 darabba őket.

2.

Az epret és a retket is vágjuk kisebb darabokra. A salátát mossuk meg, majd jól szárítsuk le.

3.

A grill mozzarellát kevés olíva olajon egy serpenyőben, vagy grill serpenyőben süssük meg. Kezdjük kicsit magasabb hőfokon, majd vegyük lejjebb közepes hőre. Süssük kb. másfél percig, majd fordítsuk meg és süssük további egy percig.

4.

A salátát forgassuk meg egy kis olíva olajban, majd rakjuk össze a többi hozzávalóval. Helyezzük rá a meggrillezett mozzarellát, majd locsoljuk meg balzsamecettel.

Hozzávalók

150 g Grill mozzarella

6-8 szál Zöld spárga

3-4 db Retek

4-5 db Eper

0,5 fej Saláta

Balzsamecet

1-2 ek. Olívaolaj