leendő
partnereinknek

Grill mozzarella céklás bulgur salátával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

tej , glutén

Elkészítés

1

A bulgurt kissé pirítsuk meg olíva olajban, majd lobogó, sós vízben főzzük készre. Ha kész, tegyük ki egy tányérra, hogy hűljön.

2

A zöldborsót szintén főzzük meg sós vízben, majd azonnal hűtsük le.

3

A szívsaláta külső leveleit távolítsuk le, majd a belső leveleket törjük szét kézzel. Az újhagymát vágjuk finomra. A céklát főzzük meg és vágjuk vékony cikkekre.

4

A saláta összetevőit keverjük össze, sózzuk, borsozzuk.

5

A sajtot forró grillserpenyőben, kis olíva olaj hozzáadásával grillezzük meg. Először kezdjük nagyobb hőn a sütést, majd vegyük le közepesen erősre a hőt. Egy-másfél perc múlva fordítsuk meg és süssük meg a másik oldalát is. Tálaljuk a bulgur salátával.

Hozzávalók

150 g Grill mozzarella

100 g Bulgur

1 fej Szívsaláta

1 db Cékla

100 g Zöldborsó

2 szál Újhagyma

Néhány ek. Olívaolaj

Bors