
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén1
A bulgurt kissé pirítsuk meg olíva olajban, majd lobogó, sós vízben főzzük készre. Ha kész, tegyük ki egy tányérra, hogy hűljön.
2
A zöldborsót szintén főzzük meg sós vízben, majd azonnal hűtsük le.
3
A szívsaláta külső leveleit távolítsuk le, majd a belső leveleket törjük szét kézzel. Az újhagymát vágjuk finomra. A céklát főzzük meg és vágjuk vékony cikkekre.
4
A saláta összetevőit keverjük össze, sózzuk, borsozzuk.
5
A sajtot forró grillserpenyőben, kis olíva olaj hozzáadásával grillezzük meg. Először kezdjük nagyobb hőn a sütést, majd vegyük le közepesen erősre a hőt. Egy-másfél perc múlva fordítsuk meg és süssük meg a másik oldalát is. Tálaljuk a bulgur salátával.
150 g Grill mozzarella
100 g Bulgur
1 fej Szívsaláta
1 db Cékla
100 g Zöldborsó
2 szál Újhagyma
Néhány ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!