Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , tojás1.
A kekszet daráljuk le, majd 2 ek olvadt vajjal jól keverjük össze. Egy 22-24 cm-es kapcsos tortaforma alját béleljük ki sütőpapírral. Nyomkodjuk le az aljára a kekszes darát.
2.
A mascarponét verjük fel kissé, majd keverjük hozzá a cukrot, a narancs lereszelt héját és a csipet sót. Ezután egyenként keverjük el benne a tojásokat. Öntsük a kekszes alapra.
3.
Tegyük 170 C-ra előmelegített sütőbe és süssük kb. 40-45 percig.
4.
Miután kivettük, hűtsük le kissé. Szedjük közben ki a gránátalma magjait. A narancsot pucoljuk meg teljesen és szeleteljük fel. Tegyük a gyümölcsöket a torta tetejére. Készítsük el a gyümölcskocsonyát a csomagolásán leírtak szerint. Hagyjuk hűlni, majd ha már elég sűrű, akkor öntsük a torta tetejére. Hűtsük ki a tortát, majd tálaljuk.
2x250 g Szarvasi mascarpone
250 g Cukor
215 g Zabkeksz
30 g Vaj
1 db Narancs
3 db Tojás
1 db Gránátalma
1 csomag Piros gyümölcskocsonya
Só
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!