Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej1.
A görögdinnyét magozzuk ki és vágjuk kockákra. A spenótot mossuk meg és szárítsuk le, A lilahagymát vágjuk vékonyra.
2.
Keverjük össze a spenótleveleket a görögdinnyedarabokkal. Tegyük 4 tányérra, majd morzsoljuk rájuk a ricottát. Tegyük rájuk a lilahagyma szeleteket és szórjuk meg a fenyőmaggal. Végül szórjuk meg durva tengeri sóval és locsoljuk le balzsamecet krémmel.
250 g Szarvasi ricotta
500 g Görögdinnye
1 db Lilahagyma
Só
Balzsamecet
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!