
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej1.
A gnocchit bő, sós vízben főzzük meg a csomagoláson leírtak szerint, majd szűrjük le.
2.
Vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Egy serpenyőben pirítsuk meg olívaolajon.
3.
Adjuk hozzá a paradicsom konzervet és kevergetve, kis lángon főzzük kb. 10 percig, míg kezd besűrűsödni. Fűszerezzük a szárított (vagy friss) fűszernövényekkel, sóval, borssal.
4.
A babot szűrjük le és öblítsük jól le. Adjuk a szószhoz a kiolvasztott és jól kinyomkodott spenóttal együtt. Főzzük további 5-7 percig, kis lángon, kevergetve.
5.
Végül öntsük hozzá a leszűrt gnocchit, jól keverjük össze. Öntsük át egy hőálló tálba. Tépkedjük rá a mozzarellát és tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe kb. 8-10 percre, amíg a sajt szépen ráolvad. Tálaláskor megszórhatjuk egy kis parmezán sajttal.
100 g Szarvasi mozzarella
500 g Gnocchi
1 doboz Paradicsom konzerv
1 konzerv, kb. 400 g Fehérbab
400 g Bébi spenót
1 db Hagyma
3 gerezd Fokhagyma
1 tk. Rozmaring
1 tk. Kakukkfű
1/2 ek. Bazsalikom
2 ek. Olívaolaj
60 g Parmezán sajt
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!