Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , FittAllergének
tojás , tej , szójabab1.
A tojásokat válasszuk szét. A sárgáját verjük fel édesítőszerrel,narancshéjjal, fahéjjal, vaníliával, majd verjük hozzá a mascarponét.
2.
A mangót és a banánt aprítsuk pépesre egy konyhai aprítógépben. Keverjük a mascarponés mixhez.
3.
Verjük fel a tojásfehérjét is és keverjük óvatosan a gyümölcsös mascarponéhoz.
4.
A babapiskótákat mártsuk a kávéba, majd tegyük őket tálkákba. Tegyünk rájuk áfonyát, majd kanalazzunk rájuk gyümölcsös mascarponét.
5.
Rakjunk le még egy réteg kávés babapiskótát, majd erre tegyünk megint aszalt áfonyát, ezt pedig öntsük le a krémmel. Végül szórjuk meg reszelt étcsokoládéval őket. Tegyük hűtőbe akár egész éjszakára tálalás előtt.
250 g Szarvasi laktózmentes mascarpone
3 db Tojás
néhány csepp Stevia
1/2 tk. Vanília őrlemény
1 db Mangó
1 db Banán
200 G GLUTÉNMENTES BABAPISKÓTA
200 ml Feketekávé
80 g Aszalt vörösáfonya
1 tk. Fahéj
1 db Narancs héj
100 g Étcsoki
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!