leendő
partnereinknek

Glutén-, laktóz- és cukormentes karácsonyi tiramisu

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Desszertek

Címkék

Ünnepi , Fitt

Allergének

tojás , tej , szójabab

Elkészítés

1.

A tojásokat válasszuk szét. A sárgáját verjük fel édesítőszerrel,narancshéjjal, fahéjjal, vaníliával, majd verjük hozzá a mascarponét.

2.

A mangót és a banánt aprítsuk pépesre egy konyhai aprítógépben. Keverjük a mascarponés mixhez.

3.

Verjük fel a tojásfehérjét is és keverjük óvatosan a gyümölcsös mascarponéhoz.

4.

A babapiskótákat mártsuk a kávéba, majd tegyük őket tálkákba. Tegyünk rájuk áfonyát, majd kanalazzunk rájuk gyümölcsös mascarponét.

5.

Rakjunk le még egy réteg kávés babapiskótát, majd erre tegyünk megint aszalt áfonyát, ezt pedig öntsük le a krémmel. Végül szórjuk meg reszelt étcsokoládéval őket. Tegyük hűtőbe akár egész éjszakára tálalás előtt.

Hozzávalók

250 g Szarvasi laktózmentes mascarpone

3 db Tojás

néhány csepp Stevia

1/2 tk. Vanília őrlemény

1 db Mangó

1 db Banán

200 G GLUTÉNMENTES BABAPISKÓTA

200 ml Feketekávé

80 g Aszalt vörösáfonya

1 tk. Fahéj

1 db Narancs héj

100 g Étcsoki