Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
FittAllergének
rákfélék , halak , glutén , diófélék1.
A tagliatellét főzzük meg a csomagolásán leírtak szerint.
2.
Egy serpenyőben forrósítsunk fel egy kis olíva olajat. A rákokat pirítsuk meg a forró olajban. Tegyük rá a finomra vágott fokhagymát és forgassuk át vele. Majd öntsük rá a bort és nagy lángon forraljuk el.
3.
Keverjük hozzá a mascarponét és ha szükséges, adjunk hozzá 1-2 evőkanállal a tészta főzővizéből.
4.
Végül adjuk hozzá a feldarabolt füstölt lazacot és a finomra vágott kaprot. Kissé sózzuk, borsozzuk. Keverjük hozzá a közben leszűrt tésztát. Tálaláskor szórjuk meg a gránátalma magokkal és pirított mandulával.
100 g Szarvasi laktózmentes mascarpone
200 g Tisztított rákfarok
100 g Füstölt lazac
400 g Tagliatelle tészta
2 gerezd Fokhagyma
100 ml Fehérbor
1/2 db Gránátalma
2 ek. Pirított, tört mandula
olívaolaj
Só
Bors
1 kis csokor Kapor
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!