Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Allergének
tej , tojás , szójabab , glutén1.
A csokoládét törjük össze, és a vajjal együtt gőz felett olvasszuk meg. Hagyjuk kicsit hűlni.
2.
Daraboljuk fel a panettonét, és osszuk el a poharak alján. Szórjuk meg a lecsöpögtetett meggyel.
3.
A gesztenye masszát törjük össze, tegyük hozzá a cukrot, tejszínt és keverjük krémesre. Adjuk hozzá az olvasztott csokoládét, és keverjük simára. Osszuk el a poharakban.
4.
A tojások sárgáját keverjük ki a cukorral és a vaníliás cukorral, adjuk hozzá a fellazított mascarponét. Verjük föl a 150 ml tejszínt és keverjük a krémhez. A tojásfehérjét verjük kemény habbá. Ezt is óvatosan keverjük a masszába.
5.
A kész krémet kanalazzuk a gesztenyekrém tetejére. Néhány órára tegyük hűtőbe tálalás előtt.
250 g Szarvasi mascarpone
150 ml Tejszín
3 db Tojás
40 g Cukor
1 csomag, kb. 10 g Vaníliás cukor
90 g Étcsoki
50 g Vaj
400 g Gesztenye massza
50 g Cukor
100 ml Tejszín
300 g Panettone
250 g Meggybefőtt
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!