Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej1.
A paradicsomok tetejét vágjuk le (lehetőleg hagyjuk rajta a kocsányát, így tetszetősebb), a nagyobbik feléből kaparjuk ki a magokat és a levét (ezt tegyük félre más felhasználásra, pl. paradicsomleveshez, vagy szószhoz).
2.
A juhtúrót dolgozzuk össze a ricottával.
3.
Vágjuk finomra a lilahagymát, reszeljük le a fokhagymát. A bazsalikomot vágjuk finomra. Keverjük ezeket a juhtúrós ricottához a fenyőmaggal együtt,és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
4.
Majd töltsük bele a paradicsomba és tegyük rájuk a paradicsom tetejét.
125 g Szarvasi ricotta
6 db Paradicsom
1 db Lilahagyma
10-15 db Bazsalikom levél
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!