leendő
partnereinknek

Fűszeres ricottakrémmel töltött paradicsom

FŰSZERES RICOTTAKRÉMMEL TÖLTÖTT PARADICSOM

Elkészítési idő

5-30 perc

FŰSZERES RICOTTAKRÉMMEL TÖLTÖTT PARADICSOM

Kategória

Falatkák

FŰSZERES RICOTTAKRÉMMEL TÖLTÖTT PARADICSOM

Cimkék

Vegetáriánus , Fitt
FŰSZERES RICOTTAKRÉMMEL TÖLTÖTT PARADICSOM

Allergének

tej

Hozzávalók

125 g Szarvasi ricotta

6 db Paradicsom

1 db Lilahagyma

10-15 db Bazsalikom levél

Bors

Elkészítés

1.

A paradicsomok tetejét vágjuk le (lehetőleg hagyjuk rajta a kocsányát, így tetszetősebb), a nagyobbik feléből kaparjuk ki a magokat és a levét (ezt tegyük félre más felhasználásra, pl. paradicsomleveshez, vagy szószhoz).

2.

A juhtúrót dolgozzuk össze a ricottával.

3.

Vágjuk finomra a lilahagymát, reszeljük le a fokhagymát. A bazsalikomot vágjuk finomra. Keverjük ezeket a juhtúrós ricottához a fenyőmaggal együtt,és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

4.

Majd töltsük bele a paradicsomba és tegyük rájuk a paradicsom tetejét.