Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
FittAllergének
tej , glutén , tojás1.
Tegyünk föl a spagettinek sós vizet főni. Ha már lobog, dobjuk bele a tésztát és főzzük al dentére. Szűrjük le.
2.
Közben kockázzuk fel, vagy vágjuk csíkokra a csirkemellet. Egy serpenyőben forrósítsunk fel kevés olíva olajat, majd pirítsuk meg rajta a húst. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Dobjunk rá egy pár levél friss rozmaringot is.
3.
Öntsük rá a tejszínt és forraljuk pár percig, míg a csirke kész nem lesz. Végül reszeljük rá a sajt nagy részét és olvasszuk a tejszínbe. Tálaljuk a közben kifőtt spagettivel. A maradék reszelt sajttal szórjuk meg, de ízlés szerint akár az összes sajtot is a tejszínhez keverhetjük.
250 g Szarvasi füstölt scamorza
500 g Spagetti
300 ml Tejszín
600 szelet Csirkemell filé
ÍZLÉS SZERINT SÓ ÉS FEHÉRBORS
Pár levél Rozmaring
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!