leendő
partnereinknek

Füstölt pisztráng és tormás mascarpone krém

FÜSTÖLT PISZTRÁNG ÉS TORMÁS MASCARPONE KRÉM

Elkészítési idő

5-30 perc

FÜSTÖLT PISZTRÁNG ÉS TORMÁS MASCARPONE KRÉM

Kategória

Falatkák

FÜSTÖLT PISZTRÁNG ÉS TORMÁS MASCARPONE KRÉM

Cimkék

Ünnepi , Vendégváró
FÜSTÖLT PISZTRÁNG ÉS TORMÁS MASCARPONE KRÉM

Allergének

tej , halak , mustár

Hozzávalók

250 g Szarvasi mascarpone

2 db Füstölt pisztráng filé

1 ek. Dijoni mustár

2 ek. Reszelt torma

1 db Citrom leve

1 ek. Snidling

Elkészítés

1.

Egy konyhai robotgépben aprítsuk össze a pisztrángot, majd keverjük hozzá a mascarponét, mustárt, citromlevest, snidlinget, tormát és a sót, borsot.

2.

Tálaljuk pirítóssal, csemege uborkával és kapribogyó termésével.