Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Főételek
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , tojás , glutén1.
Szűrjük le a kukoricát és csöpögtessük le jól. Reszeljük le a sajtot. Vágjuk apróra a kimagozott chilit, a petrezselyem zöldet és a bazsalikomot.
2.
Keverjük össze a kukoricát a lereszelt füstölt sajttal, majd a liszttel és a tojással. Ízesítsük a chilivel, citromlével, zöldfűszerekkel, sóval és borssal. Keverjük alaposan össze.
3.
Lisztes kézzel formázzunk kis lapos pogácsákat belőlük, forgassuk meg lisztben, majd egy kevés olajon süssük meg őket ropogósra. Tálaljuk kedvenc salátánkkal.
120 g Szarvasi füstölt pizza mozzarella
1 g Csemege kukorica
1 db Tojás
50 g Liszt
1 ek. Citromlé
1/2 db Chili
10-12 db Bazsalikom levél
1 csokor Petrezselyemzöld
Só
Bors
Olaj a sütéshez
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!