leendő
partnereinknek

Füstölt mozzarellás, kukoricás ropogós

FÜSTÖLT MOZZARELLÁS, KUKORICÁS ROPOGÓS

Elkészítési idő

5-30 perc

FÜSTÖLT MOZZARELLÁS, KUKORICÁS ROPOGÓS

Kategória

Főételek

FÜSTÖLT MOZZARELLÁS, KUKORICÁS ROPOGÓS

Cimkék

Vegetáriánus
FÜSTÖLT MOZZARELLÁS, KUKORICÁS ROPOGÓS

Allergének

tej , tojás , glutén

Hozzávalók

120 g Szarvasi füstölt pizza mozzarella

1 g Csemege kukorica

1 db Tojás

50 g Liszt

1 ek. Citromlé

1/2 db Chili

10-12 db Bazsalikom levél

1 csokor Petrezselyemzöld

Bors

Olaj a sütéshez

Elkészítés

1.

Szűrjük le a kukoricát és csöpögtessük le jól. Reszeljük le a sajtot. Vágjuk apróra a kimagozott chilit, a petrezselyem zöldet és a bazsalikomot.

2.

Keverjük össze a kukoricát a lereszelt füstölt sajttal, majd a liszttel és a tojással. Ízesítsük a chilivel, citromlével, zöldfűszerekkel, sóval és borssal. Keverjük alaposan össze.

3.

Lisztes kézzel formázzunk kis lapos pogácsákat belőlük, forgassuk meg lisztben, majd egy kevés olajon süssük meg őket ropogósra. Tálaljuk kedvenc salátánkkal.