leendő
partnereinknek

Füstölt makréla pástétom

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Falatkák

Címkék

Allergének

tej , halak , mustár

Elkészítés

1.

A makrélának húzzuk le a bőrét, majd vegyük ki az esetlegesen benne maradt szálkákat. Tegyük a halhúst egy tálba.

2.

Adjuk hozzá a mascarponét, majd egy villával keverjük el, úgy, hogy a halhúst is jól törjük össze közben.

3.

Vágjuk finomra a kapribogyót, petrezselyem zöldet és újhagymát. Keverjük a halhoz a citromlével és a mustárral együtt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tálaljuk pirítóssal.

Hozzávalók

60 g Szarvasi mascarpone

100 g Makréla

1/2 ek. Dijoni mustár

1 kis csokor Petrezselyemzöld

1 szál Újhagyma

1/2 db Citrom leve

Bors