Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , halak , glutén , tojás1.
A zöldborsót és az avokádót pürésítsük össze egy konyhai robotgépben. Keverjük össze a mascarponéval, finomra vágott újhagymával, chilivel, citromlével, a bazsalikommal és egy kis sóval, borssal.
2.
A kenyérszeleteket meg is piríthatjuk. Vágjuk kisebb darabokra. A lazacot is tépkedjük darabokra. A retket szeleteljük fel, az aszalt paradicsomot pedig csíkozzuk fel.
3.
Kenjük meg a kenyereket a zöldborsós, avokádós szendvicskrémmel, majd helyezzük rájuk a lazacot, retket és a paradicsomot. Díszítsük még friss bazsalikom levelekkel.
20 g Szarvasi mascarpone
100 g Füstölt lazac
100 g Zöldborsó
1/2 db Avokádó
1/2 ek. Citromlé
1 db Bazsalikom levél
1/2 db Chili
1 szál Újhagyma
3-4 db Retek
2-3 db Aszalt paradicsom
pár szelet Kenyér
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!