leendő
partnereinknek

Füstölt lazacos szendvicsek zöldborsós, avokádós szendvicskrémmel

FÜSTÖLT LAZACOS SZENDVICSEK ZÖLDBORSÓS, AVOKÁDÓS SZENDVICSKRÉMMEL

Elkészítési idő

5-30 perc

FÜSTÖLT LAZACOS SZENDVICSEK ZÖLDBORSÓS, AVOKÁDÓS SZENDVICSKRÉMMEL

Kategória

Szendvicsek

FÜSTÖLT LAZACOS SZENDVICSEK ZÖLDBORSÓS, AVOKÁDÓS SZENDVICSKRÉMMEL

Cimkék

Gyerekeknek , Vendégváró
FÜSTÖLT LAZACOS SZENDVICSEK ZÖLDBORSÓS, AVOKÁDÓS SZENDVICSKRÉMMEL

Allergének

tej , halak , glutén , tojás

Hozzávalók

20 g Szarvasi mascarpone

100 g Füstölt lazac

100 g Zöldborsó

1/2 db Avokádó

1/2 ek. Citromlé

1 db Bazsalikom levél

1/2 db Chili

1 szál Újhagyma

3-4 db Retek

2-3 db Aszalt paradicsom

pár szelet Kenyér

Elkészítés

1.

A zöldborsót és az avokádót pürésítsük össze egy konyhai robotgépben. Keverjük össze a mascarponéval, finomra vágott újhagymával, chilivel, citromlével, a bazsalikommal és egy kis sóval, borssal.

2.

A kenyérszeleteket meg is piríthatjuk. Vágjuk kisebb darabokra. A lazacot is tépkedjük darabokra. A retket szeleteljük fel, az aszalt paradicsomot pedig csíkozzuk fel.

3.

Kenjük meg a kenyereket a zöldborsós, avokádós szendvicskrémmel, majd helyezzük rájuk a lazacot, retket és a paradicsomot. Díszítsük még friss bazsalikom levelekkel.