Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
ÜnnepiAllergének
tej , glutén , tojás , halak1.
Tegyünk föl sós vizet a tésztának forrni. Ha már lobogva forr, akkor főzzük meg benne a spagettit a csomagolásán leírtak szerint. Végül szűrjük le.
2.
Közben a vajon dinszteljük meg az apróra vágott hagymát egy serpenyőben, majd öntsük rá a bort és forraljuk el.
3.
A lazacot csíkozzuk fel és kicsit pároljuk meg a hagymán. Keverjük hozzá a mascarponét és egy keveset a tészta főzővizéből. Sózzuk, borsozzuk
4.
Majd keverjük hozzá a spagettit és szórjuk meg frissen vágott kaporral.
125 g Szarvasi mascarpone
300 g Spagetti
100 g Füstölt lazac
1 db Salotta hagyma
20 g Vaj
1 csokor Kapor
100 ml Fehérbor
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!