leendő
partnereinknek

Füstölt lazacos, mascarponés spagetti

FÜSTÖLT LAZACOS, MASCARPONÉS SPAGETTI

Elkészítési idő

30-60 perc

FÜSTÖLT LAZACOS, MASCARPONÉS SPAGETTI

Kategória

Tészták

FÜSTÖLT LAZACOS, MASCARPONÉS SPAGETTI

Cimkék

Ünnepi
FÜSTÖLT LAZACOS, MASCARPONÉS SPAGETTI

Allergének

tej

Hozzávalók

125 g Szarvasi mascarpone

1 db Salotta hagyma

1 csokor Kapor

Bors

Elkészítés

1.

Tegyünk föl sós vizet a tésztának forrni. Ha már lobogva forr, akkor főzzük meg benne a spagettit a csomagolásán leírtak szerint. Végül szűrjük le.

2.

Közben a vajon dinszteljük meg az apróra vágott hagymát egy serpenyőben, majd öntsük rá a bort és forraljuk el.

3.

A lazacot csíkozzuk fel és kicsit pároljuk meg a hagymán. Keverjük hozzá a mascarponét és egy keveset a tészta főzővizéből. Sózzuk, borsozzuk

4.

Majd keverjük hozzá a spagettit és szórjuk meg frissen vágott kaporral.