leendő
partnereinknek

Füstölt lazacos, mascarponés spagetti

Elkészítési idő

30-60 perc

Kategória

Tészták

Címkék

Ünnepi

Allergének

tej , glutén , tojás , halak

Elkészítés

1.

Tegyünk föl sós vizet a tésztának forrni. Ha már lobogva forr, akkor főzzük meg benne a spagettit a csomagolásán leírtak szerint. Végül szűrjük le.

2.

Közben a vajon dinszteljük meg az apróra vágott hagymát egy serpenyőben, majd öntsük rá a bort és forraljuk el.

3.

A lazacot csíkozzuk fel és kicsit pároljuk meg a hagymán. Keverjük hozzá a mascarponét és egy keveset a tészta főzővizéből. Sózzuk, borsozzuk

4.

Majd keverjük hozzá a spagettit és szórjuk meg frissen vágott kaporral.

Hozzávalók

125 g Szarvasi mascarpone

300 g Spagetti

100 g Füstölt lazac

1 db Salotta hagyma

20 g Vaj

1 csokor Kapor

100 ml Fehérbor

Bors