leendő
partnereinknek

Füstölt lazacos mascarpone krémmel töltött avokádó

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Falatkák

Címkék

Allergének

tej , halak , mustár

Elkészítés

1.

A lazacot vágjuk kisebb kockákra. Az újhagymát vágjuk finomra.

2.

Keverjük össze a mascarponét a citromlével és a mustárral. Adjuk hozzá a lazacot és az újhagymát. Keverjük hozzá őket.

3.

Az avokádót vágjuk félbe, szedjük ki a magjukat, majd hámozzuk meg. Töltsük beléjük a füstölt lazacos krémet. Tálaljuk tortilla chipsszel, vagy pirítóssal.

Hozzávalók

250 g Szarvasi mascarpone

2 db Avokádó

100 g Füstölt lazac

6 szál Újhagyma

1 ek. Mustár

1/2 db Citrom leve

Bors