Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
Allergének
tej , halak , mustár1.
A lazacot vágjuk kisebb kockákra. Az újhagymát vágjuk finomra.
2.
Keverjük össze a mascarponét a citromlével és a mustárral. Adjuk hozzá a lazacot és az újhagymát. Keverjük hozzá őket.
3.
Az avokádót vágjuk félbe, szedjük ki a magjukat, majd hámozzuk meg. Töltsük beléjük a füstölt lazacos krémet. Tálaljuk tortilla chipsszel, vagy pirítóssal.
250 g Szarvasi mascarpone
2 db Avokádó
100 g Füstölt lazac
6 szál Újhagyma
1 ek. Mustár
1/2 db Citrom leve
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!