Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej , halak , tojás , glutén1.
A krumplit hámozzuk meg, majd reszeljük le. Keverjük össze a tojással, liszttel, sóval, borssal, kis szerecsendióval.
2.
Forrósítsunk fel olajat egy serpenyőben, és süssünk a krumplimasszából kb. 8 cm-es átmérőjű lángosokat. Ehhez használhatunk egy kerek formát is, így szépek lesznek, vagy ha van kis méretű lapcsánka sütőnk, akkor használjuk azt.
3.
Ha készen vannak, akkor kenjük meg őket a mascarponéval. Erre tegyük a lazac szeleteket, majd szórjuk meg őket finomravágott lilahagymával és kapribogyóval. Tálaljuk előételként, vagy kisebb méretben akár vendégfogadóként, party-falatkaként is.
125 g Szarvasi mascarpone
750 g Burgonya
200 g Füstölt lazac
1 db Tojás
kb. 50 g Liszt
Szerecsendió
2 ek. Kapribogyó
1/2 db Lilahagyma
Só
Bors
Olaj a sütéshez
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!