Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Allergének
tej , halak , glutén , tojás1.
A croissant-okat vágjuk hosszában ketté és kenjük meg Szarvasi Mascarponéval.
2.
Tegyünk a szendvicsekbe füstölt lazacot.
3.
Vágjuk az avokádót félbe, vegyük ki a magját és kanalazzuk ki a húsát. Osszuk el a szendvicsekben egyenlően.
4.
Szórjuk meg őket frissen őrölt fekete borssal, tegyünk rájuk pár csepp citromlevet és a tetejükre tegyünk pár levél rukkola salátát. Majd tegyük rájuk a croissant-ok tetejét. Kínálhatjuk reggelire, uzsonnára, vagy egy könnyű vacsoraként is.
25 g Szarvasi mascarpone
100 g Füstölt lazac
4 db Croissant
1 db Avokádó
1 MARÉK RUKKOLA SALÁTA
Bors
PÁR CSEPP CITROMLÉ
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!