Füstölt lazacos croissant szendvics

FÜSTÖLT LAZACOS CROISSANT SZENDVICS

Elkészítési idő

5-30 perc

FÜSTÖLT LAZACOS CROISSANT SZENDVICS

Kategória

Főételek

FÜSTÖLT LAZACOS CROISSANT SZENDVICS

Cimkék

FÜSTÖLT LAZACOS CROISSANT SZENDVICS

Allergének

tej , glutén , tojás , halak

Hozzávalók

25 g Szarvasi mascarpone

4 db Croissant

1 MARÉK RUKKOLA SALÁTA

Bors

PÁR CSEPP CITROMLÉ

100 g Füstölt lazac

1 db Avokádó

Elkészítés

1.

A croissant-okat vágjuk hosszában ketté és kenjük meg Szarvasi Mascarponéval.

2.

Tegyünk a szendvicsekbe füstölt lazacot.

3.

Vágjuk az avokádót félbe, vegyük ki a magját és kanalazzuk ki a húsát. Osszuk el a szendvicsekben egyenlően.

4.

Szórjuk meg őket frissen őrölt fekete borssal, tegyünk rájuk pár csepp citromlevet és a tetejükre tegyünk pár levél rukkola salátát. Majd tegyük rájuk a croissant-ok tetejét. Kínálhatjuk reggelire, uzsonnára, vagy egy könnyű vacsoraként is.