
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
FittAllergének
tej , halak1.
A mascarponét keverjük össze a tormával és a citromlével. Kissé sózzuk, borsozzuk.
2.
A céklát vágjuk falatnyi darabokra, a kapor leveleit tépkedjük le. Az újhagymát szeleteljük vékonyra. A halat tépkedjük nagyobb darabokra.
3.
A tányérokon rendezzük el a rukkolát, a céklát, a halat és az uborkát. Majd szórjuk meg a gránátalmával, pisztáciával és kaporral. Végül kanalazzuk rá a tormás mascarponét. Sózzuk, borsozzuk a salátát tálalás előtt.
60 g Szarvasi mascarpone
100-120 g Makréla
2 ek. Reszelt torma
2 szál Újhagyma
6 szelet Ecetes cékla
2 szem Pisztácia
1/2 db Kígyóuborka
1 (2 ek.) db Gránátalma
50 g Rukkola
0,5 csokor Kapor
1 ek. Citromlé
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!