leendő
partnereinknek

Füstölt halas saláta tormás mascarponéval

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Fitt

Allergének

tej , halak

Elkészítés

1.

A mascarponét keverjük össze a tormával és a citromlével. Kissé sózzuk, borsozzuk.

2.

A céklát vágjuk falatnyi darabokra, a kapor leveleit tépkedjük le. Az újhagymát szeleteljük vékonyra. A halat tépkedjük nagyobb darabokra.

3.

A tányérokon rendezzük el a rukkolát, a céklát, a halat és az uborkát. Majd szórjuk meg a gránátalmával, pisztáciával és kaporral. Végül kanalazzuk rá a tormás mascarponét. Sózzuk, borsozzuk a salátát tálalás előtt.

Hozzávalók

60 g Szarvasi mascarpone

100-120 g Makréla

2 ek. Reszelt torma

2 szál Újhagyma

6 szelet Ecetes cékla

2 szem Pisztácia

1/2 db Kígyóuborka

1 (2 ek.) db Gránátalma

50 g Rukkola

0,5 csokor Kapor

1 ek. Citromlé

Bors