Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás1.
A cukrot keverjük össze a fahéjjal. A fügét vágjuk félbe és mártsuk a belső oldalát a fahéjas cukorba.
2.
A ricottát alaposan keverjük össze a vaníliás cukorral. A pisztáciát vágjuk nagyobb darabokra egy késsel.
3.
Forrósítsunk fel vajat egy serpenyőben, majd pirítsuk meg rajta a fügék cukros felét.
4.
Törjünk 2-2 babapiskótát 4 db desszertes pohár, vagy tál aljára. Kanalazzuk rá a ricottát. Erre tegyük a fügéket és csorgassuk rájuk az olvadt fahéjas barna cukrot. Szórjuk meg a pisztáciával.
6 db Füge
Néhány szem Pisztácia
3 g Cukor
1 tk. Fahéj
15 g Vaj
8 db Babapiskóta
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!