Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Allergének
tej , tojás1.
Keverjük ki a mascarponét a tojássárgáival, a mézzel, a vanília kikapart magjaival, a kakaóporral és a kávéval.
2.
A kalácsszeleteket forgassuk meg benne jól.
3.
Egy serpenyőben forrósítsunk fel vajat, majd süssük meg a beáztatott kalácsszeletek mindkét oldalát 2-2 percig. Ahogy fogy a vaj és kezd esetleg megégni, töröljük ki a serpenyőt és kezdjük mindig a sütést friss vajjal.
4.
Tálaláskor helyezzünk 1-1 szelet kalácsot a tányérokra, kanalazzunk rájuk maradék krémet, majd még egy szelet kalács jöjjön, majd erre is krém, végül a harmadik szelet kalácsra is egy kis krém. Szórjuk meg az egészet durvára vágott pisztáciával és porcukorral.
500 g Szarvasi mascarpone
12 szelet Kalács
100 ml Kávé
1 tk. Kakaópor
2 ek. Méz
3 db Tojás
1 db Vanília rúd
4 szem Pisztácia
Sütéshez 15-25 g Vaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!