
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Főételek
Címkék
VendégváróAllergének
tej , glutén , mustár1.
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Keverjük össze a krémsajtot a mustárral és a lereszelt mozzarellával.
2.
Olvasszuk föl a vajat, és keverjük hozzá a lereszelt fokhagymát, valamint a finomra vágott petrezselyem zöldet.
3.
A kenyeret vágjuk be egészen az aljától kb. fél cm-re, pár cm-es távolságra egymástól. Majd ugyanezt csináljuk meg ezekre a vágásokra merőlegesen.
4.
A sajtos krémet nyomkodjuk be a vágásokba. Végül locsoljuk le a bucit a fokhagymás, petrezselymes vajjal.
5.
Tegyük a sütőbe, és 15-20 perc alatt süssük meg jó ropogósra.
200 g Szarvasi mozzarella
1 darab, kb. 500 g Buci
100 g Vaj
3 gerezd Fokhagyma
150 g Sajt
1/2 ek. Dijoni mustár
1 csokor Petrezselyemzöld
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!