leendő
partnereinknek

Fitness négy évszak pizza

Elkészítési idő

30-60 perc

Kategória

Tészták

Címkék

Vegetáriánus , Ünnepi , Fitt , Vendégváró

Allergének

tej , diófélék , tojás

Elkészítés

1.

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük össze a ricottát a mandulával, lenmagliszttel, tojással, kevés sóval és borssal. Picit hagyjuk állni.

2.

Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, és kenjük be kissé olíva olajjal. Tegyük rá a masszát és egy vizes pohár segítségével nyújtsuk ki.

3.

Majd tegyük be a sütőbe és süssük kb. 20 percen keresztül.

4.

Miután kivettük, kenjük be a paradicsomszósszal, melynek recepjét ezen a linken találjátok. Erre szórjuk a lereszelt pizza mozzarellát. Az egyik negyedet szórjuk meg kockára vágott sonkával, a másikat negyedekbe vágott articsókával, a harmadikat kukoricával, a negyediket pedig nagyon vékonyra szelt gombával. (Természetesen a feltéten kényünk-kedvünk szerint változtathatunk. ) Tegyük vissza a sütőbe további 20 percre. Tálaljuk ruccola salátával.

Hozzávalók

250 g Szarvasi ricotta

100 g Szarvasi pizza mozzarella

5 ek. darált mandula, vagy 5 ek. - kb. 65-75 g Darált dió

1 ek. kb 15 g Lenmagliszt

1 db Tojás

3 ek. Paradicsom szósz

50 g Csemege kukorica

2 g Sonka

Bors

KEVÉS OLÍVAOLAJ