Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Vegetáriánus , Ünnepi , Fitt , VendégváróAllergének
tej , diófélék , tojás1.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük össze a ricottát a mandulával, lenmagliszttel, tojással, kevés sóval és borssal. Picit hagyjuk állni.
2.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, és kenjük be kissé olíva olajjal. Tegyük rá a masszát és egy vizes pohár segítségével nyújtsuk ki.
3.
Majd tegyük be a sütőbe és süssük kb. 20 percen keresztül.
4.
Miután kivettük, kenjük be a paradicsomszósszal, melynek recepjét ezen a linken találjátok. Erre szórjuk a lereszelt pizza mozzarellát. Az egyik negyedet szórjuk meg kockára vágott sonkával, a másikat negyedekbe vágott articsókával, a harmadikat kukoricával, a negyediket pedig nagyon vékonyra szelt gombával. (Természetesen a feltéten kényünk-kedvünk szerint változtathatunk. ) Tegyük vissza a sütőbe további 20 percre. Tálaljuk ruccola salátával.
250 g Szarvasi ricotta
100 g Szarvasi pizza mozzarella
5 ek. darált mandula, vagy 5 ek. - kb. 65-75 g Darált dió
1 ek. kb 15 g Lenmagliszt
1 db Tojás
3 ek. Paradicsom szósz
50 g Csemege kukorica
2 g Sonka
Bors
KEVÉS OLÍVAOLAJ
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!