leendő
partnereinknek

Fehércsokis, őszibarackos mascarpone pohárkrém

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Desszertek

Címkék

Vendégváró

Allergének

tej , glutén , tojás , szójabab

Elkészítés

1

A fehércsokit olvasszuk fel vízgőz fölött. Adjuk a mascarponéhoz és a 2 tojás sárgájához. Verjük fel alaposan. Majd verjük fel külön a tojásfehérjét és óvatosan keverjük a csokis mascarponéhoz.

2

Az őszibarackot vágjuk kisebb kockákra. A kész piskóta tekercs szeleteket kockázzuk fel, majd tegyük 4 tálka aljára, egyenlően elosztva.

3

Erre tegyünk őszibarack kockákat, majd öntsük le a krémmel. Végül rakjunk még őszibarack kockákat az édesség tetejére is.

Hozzávalók

250 g Szarvasi mascarpone

4 szelet Piskóta tekercs

100 g Fehér csoki

1 ek. Rum aroma

2 db Tojás

2 db Őszibarack