Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás , szójabab1
A fehércsokit olvasszuk fel vízgőz fölött. Adjuk a mascarponéhoz és a 2 tojás sárgájához. Verjük fel alaposan. Majd verjük fel külön a tojásfehérjét és óvatosan keverjük a csokis mascarponéhoz.
2
Az őszibarackot vágjuk kisebb kockákra. A kész piskóta tekercs szeleteket kockázzuk fel, majd tegyük 4 tálka aljára, egyenlően elosztva.
3
Erre tegyünk őszibarack kockákat, majd öntsük le a krémmel. Végül rakjunk még őszibarack kockákat az édesség tetejére is.
250 g Szarvasi mascarpone
4 szelet Piskóta tekercs
100 g Fehér csoki
1 ek. Rum aroma
2 db Tojás
2 db Őszibarack
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!