Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Allergének
tej , szójabab , tojás , glutén1.
Tegyünk föl egy lábosban vizet forrni és rakjunk rá egy fém keverőtálat. Az alja ne érje a vizet. Ebbe kockázzuk bele a csokit és olvasszuk fel.
2.
Közben verjük fel egy gépi habverővel a tojások sárgáit a cukorral és a vanília rúd kikapart magjaival.
3.
Majd keverjük ehhez hozzá a megolvadt fehér csokit és a mascarponét.
4.
Verjük fel a tojásfehérjét is, és keverjük óvatosan a krémhez.
5.
Vágjuk kisebb kockákra a gofrit. Tegyünk egy pár kockát mind a négy kehely aljára. Erre tegyünk a krémből, majd szórjunk rá málnát. Erre megint tegyünk egy pár kocka gofrit, erre krémet, végül málnát. Tálalás előtt tegyük 1-2 órát a hűtőbe.
250 g Szarvasi mascarpone
100 g Fehér csoki
100 g Cukor
2 db Tojás
1 db Vanília rúd
250 g Málna
120 g Gofri
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!