leendő
partnereinknek

Fehérboros, mascarponés nyúlpecsenye

FEHÉRBOROS, MASCARPONÉS NYÚLPECSENYE

Elkészítési idő

60-120 perc

FEHÉRBOROS, MASCARPONÉS NYÚLPECSENYE

Kategória

Főételek

FEHÉRBOROS, MASCARPONÉS NYÚLPECSENYE

Cimkék

Ünnepi
FEHÉRBOROS, MASCARPONÉS NYÚLPECSENYE

Allergének

mustár , tej

Hozzávalók

4 db Nyúlcomb

2 ek. Mustár

200 ml Fehérbor

1 csokor Petrezselyemzöld

2 gerezd Fokhagyma

250 g Szarvasi mascarpone

Elkészítés

1

A mascarponét keverjük össze a petrezselyem zölddel, a magos mustárral és a lereszelt fokhagymával.

2

A nyúlcombokat sózzuk be alaposan, majd helyezzük egy sütőtálba, majd jól kenjük be a mascarponés masszával őket..

3

Öntsünk alájuk egy pohár fehérbort, majd fedjük le alufóliával.

4

A nyúlcombokat sózzuk be alaposan, majd helyezzük egy sütőtálba, majd jól kenjük be a mascarponés masszával őket..

5

Süssük őket 180 C-os sütőben kb. egy órát, majd vegyük le róluk a fóliát. Süssük további 10-15 percig, míg puhák nem lesznek a combok. Sütés közben nézzük, hogy legyen alatta mindig egy kis bor, ha szükséges, pótoljuk! Tálaljuk főtt rizzsel és friss petrezselyem zölddel megszórva.