Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Főételek
Címkék
ÜnnepiAllergének
mustár , tej1
A mascarponét keverjük össze a petrezselyem zölddel, a magos mustárral és a lereszelt fokhagymával.
2
A nyúlcombokat sózzuk be alaposan, majd helyezzük egy sütőtálba, majd jól kenjük be a mascarponés masszával őket..
3
Öntsünk alájuk egy pohár fehérbort, majd fedjük le alufóliával.
4
A nyúlcombokat sózzuk be alaposan, majd helyezzük egy sütőtálba, majd jól kenjük be a mascarponés masszával őket..
5
Süssük őket 180 C-os sütőben kb. egy órát, majd vegyük le róluk a fóliát. Süssük további 10-15 percig, míg puhák nem lesznek a combok. Sütés közben nézzük, hogy legyen alatta mindig egy kis bor, ha szükséges, pótoljuk! Tálaljuk főtt rizzsel és friss petrezselyem zölddel megszórva.
4 db Nyúlcomb
2 ek. Mustár
200 ml Fehérbor
1 csokor Petrezselyemzöld
2 gerezd Fokhagyma
250 g Szarvasi mascarpone
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!