Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
FittAllergének
tej , halak , glutén , tojás1.
Melegítsük elő a sütőt 200 C-ra.Vágjuk vékony szeletekre a salottát és a fokhagymát. Egy lábosban olvasszunk meg egy ek vajat, majd pároljuk puhára rajta a hagymát és a fokhagymát.
2.
Öntsük fel fehérborral, hozzuk forrásba. A bort sózzuk, borsozzuk. A halat vágjuk 4 egyforma darabra. Tegyük egy kisebb hőálló tálba őket. Öntsük rá a beízesített bort. Fedjük le alufóliával és tegyük a sütőbe 10-12 percre.
3.
A spagettit főzzük ki bő, sós vízben.
4.
A spenótot jól csavarjuk ki és vágjuk kissé össze. Egy lábosban melegítsünk vajat és futtassuk át rajta a spenótot. Kissé sózzuk meg.
5.
Ha kész a hal, vegyük ki a léből. A levet szűrjük le és öntsük a spenótra. Adjuk hozzá a félbevágott koktélparadicsomokat. Főzzük 1-2 percig, majd keverjük hozzá a mascarponét. Ehhez a finom, krémes, boros mártáshoz keverjük hozzá a közben kifőtt spagettit. Tálaláskor kanalazzunk még rá Szarvasi Ricottát. Tálaljuk a párolt harcsával együtt.
250 g Szarvasi ricotta
250 g Szarvasi mascarpone
(www.mindenholhal.hu) 500 g Afrikai harcsa
400 g Spagetti
400 ml Fehérbor
3 db Salotta hagyma
400 g Spenótlevél
12 db Koktélparadicsom
30 g Vaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!