
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej , zeller1.
Vágjuk finomra a hagymát. Pirítsuk meg enyhén egy kis olajon.
2.
Közben vágjuk kockákra a csirkét. Pirítsuk körbe a húskockákat a hagymás olajon.
3.
Szórjuk meg a fűszerekkel, sózzuk, majd öntsük rá a pohárka húslevest. Adjuk hozzá a leszűrt és leöblített babot és kukoricát. Letakarva, kis lángon főzzük kb. 12 percig, míg kész nem lesz.
4.
Végül keverjük hozzá a mascarponét, majd hozzuk újra forrásba. Csöpögtessük rá a lime lét.
5.
Tálaláskor helyezzünk még rá avokádó szeleteket, és jalapeno karikákat. Szórjuk meg koriander zölddel és frissen őrölt fekete borssal. Tálaljuk főtt rizzsel.
100 g Szarvasi mascarpone
2 szelet Csirkemell filé
0,2 l Húsleves
1 konzerv, kb. 400 g Vörösbab
1 konzerv, 340 g Csemege kukorica
1 tk. Oregánó
1 tk. Kakukkfű
1 ek. Chilis bab fűszerkeverék
1/2 tk. Őrölt koriander mag
1 tk. Római kömény
1/2 db Lime
Pár szelet Jalapeno paprika
1 db Avokádó
Kis csokor Koriander zöld
1 db Hagyma
3 ek. Olaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!