Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás1.
A padlizsánt vágjuk hosszában kb fél cm vastag szeletekre. Sózzuk meg, majd tegyük félre egy kicsit.
2.
A gombát tisztítsuk meg, majd vágjuk szeletekre, vagy cikkekre. Egy serpenyőben forró olíva olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a vékony szeletekre vágott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk.
3.
Míg pirul a gomba, főzzük meg a tésztát bő, sós, lobogó vízben, majd szűrjük le.
4.
A padlizsánból csavarjuk ki a kesernyés levet, majd forró grillserpenyőben, kevés olíva olajon grillezzük meg. Ezután vágjuk nagyobb darabokra. Adjuk a gombához a leöblített csicseriborsóval, a kis kockákra vágott sajttal, a bazsalikom levelekkel és a csíkokra vágott aszalt paradicsommal együtt.
5.
A közben megfőtt és leszűrt tésztát keverjük össze a zöldségekkel. Kicsit forgassuk át a forró serpenyőben, majd tálaljuk.
150 g Szarvasi füstölt pizza mozzarella
250 g Farfalle tészta
1 db Padlizsán
150 g Barna csiperke
1 doboz Csicseriborsó konzerv
4-5 db Aszalt paradicsom
3 gerezd Fokhagyma
15-20 db Bazsalikom levél
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!