Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , glutén , halak1.
Egy kb. 6 cm-es kör alakú formával vágjunk ki 4-4 db kört a búzatortillákból.
2.
Egy muffin tepsiben kenjük ki a formákat egy kis olajjal. Majd nyomkodjuk a formákba a kicsis tortilla lapokat.
3.
Kenjük meg őket pizzaszósszal, majd szórjuk meg a pizza mozzarellával őket.
4.
Vágjuk kis darabokra a sonkát, gombát, olívabogyót és a szardellát. Helyezzük őket a pizzára.
5.
Tegyük 200 C-os sütőbe, míg a tészta szépen megpirul és a sajt ráolvad. Ha kész, díszítsük friss bazsalikom levelekkel.
50 g Szarvasi pizza mozzarella
3 db Tortilla lap
4 ek. Pizzaszósz
2-3 szelet Sonka
3-4 ek Zöld olívabogyó
2-3 db Szardella
Néhány db Bazsalikom levél
2-3 db Csiperke gomba
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!