Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Reggelik
Címkék
FittAllergének
tej , tojás1.
Vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Pároljuk üvegesre olíva olajon egy serpenyőben. Közben hámozzuk meg az édesburgonyát és vágjuk őket kb. 2 cm-es kockákra. Adjuk a hagymához és keverjük el benne.
2.
Majd adjuk hozzá a húst is és pirítsuk meg. Szórjuk meg a fűszerkeverékkel és adjuk hozzá a passzírozott paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk. Fedjük le a serpenyőt és pároljuk az ételt kb. 25-30 percig, míg az édesburgonya meg nem puhul.
3.
Közben süssünk tükörtojást. Az avokádót hámozzuk meg és szeleteljük fel. A paradicsomokat felezzük.
4.
Ha kész az étel, keverjünk hozzá finomra vágott petrezselyem zöldet. Kanalazzuk bele a ricottát. Tálaláskor tegyük rá a tükörtojásokat, a félbe vágott paradicsomokat és az avokádót. Kínáljunk hozzá meleg pitát, vagy puha tortillát.
150 g Szarvasi ricotta
500 g Darált pulyka
2 db Édesburgonya
1 db Avokádó
4-5 db Koktélparadicsom
3 ek. Paradicsom szósz
3 db Tojás
1 kis csokor Petrezselyemzöld
1 ek. Provancei fűszerkeverék
1 db Vöröshagyma
2 gerezd Fokhagyma
2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!